В случай на отказ на пратката след опция за преглед и тест, разходите по връщането на стоката са за сметка на Bysshee.com

 

Ако желаете да ви бъде изпратен друг артикул (друг размер, друг модел), разходите по втората пратка са за наша сметка. Втората пратка също подлежи на преглед и тест, като разходите по връщането на стоката остават за сметка на Bysshee.com

 

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са изцяло за сметка на Bysshee.com

 

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне, ние поемаме разходите по връщане на пратката, в случай, че тя е изпратена от офис на Еконт Експрес като пощенска пратка. Ако потребителят реши да я върне от адрес, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).

 

Всеки артикул, закупен от сайта Bysshee.com може да бъде върнат в неограничен срок от време, като трябва да са спазени следните условия:

- ненарушен търговски вид

- запазенa опаковка и етикети

- без следи от употреба (да не е носен, пран, гладен)

- без странични миризми (цигари, парфюм и др.)

 

Преди да бъде върната стоката, потребителят е задължен да се свърже с продавача и да го уведоми за своето намерение да върне артикул по дадена поръчка.

 

Връщането на артикули става съгласно следните данни:

Получател: фирма Глобъл Сток ЕООД

Офис на Еконт Русе Здравец

Тел. 0889 238 338

 

Пратките се изпращат с наложен платеж и опция за преглед преди заплащане.

 

Продавачът заплаща наложения платеж за върнатата пратка, като потребителят може да получи сумата за артикула до 1 работен ден  - в офис на Еконт Експрес или на адреса си (Заб.: наложени платежи по пратки, изпратени от офис на Еконт, се изплащат в рамките на 1 работен ден след получаване в същия офис на Еконт; наложени платежи по пратки, изпратени от адрес, се изплащат в рамките на 1 работен ден след получаване, чрез куриер на същия адрес).

 

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 2 работни дни.

 

В случай, че пратката не отговаря на изискванията за връщане, продавачът има право да откаже пратката след преглед. Разходите по доставка в този случай, остават за сметка на потребителя.

 

При получаване на пратката, потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за издаване на протокол за увредена пратка.