Заявка на артикули, пуснати за продажба в сайта Bysshee.com, може да стане по някои от следните начини:

- онлайн в платформата Bysshee.com, с и без регистрация

- на телефони/VIBER: 0889 238 338; 0882 09 88 99 ; 0882 05 39 59

- на нашата Facebook страница на следния адрес: https://www.facebook.com/ByssheeFashion/

- на Е-mail: office@bysshee.com

- в чата на сайта (в долния десен ъгъл)

- в Skype: bysshee.com

Ако сте нов клиент можете да направите поръчка като гост или да регистрирате акаунт при нас, като и в двата случая е необходимо да предоставите следната информация: имена, имейл адрес, адрес за доставка или офис на Еконт, както и коректен мобилен телефонен номер за връзка. Ако регистрирате профил, няма да е необходимо да попълвате тези данни при последваща поръчка, а само да влезете в профила си с паролата, която сте попълнили при създаване на акаунта.

Всички регистрирани профили имат достъп до история на поръчките си, както и опцията да върнат или рекламират продукт директно през профила си.

Как да направите бърза поръчка?

Можете да направите бърза поръчка през сайта, като тя важи при покупка на САМО ЕДИН продукт. До всеки продукт има бутон "Бърза поръчка". Нужно е да се попълнят полетата" Твоите имена", "Имейл адрес" и "Данни за поръчка", като последното поле трябва да съдържа следната информация: желаният размер от продукта, адрес или офис на Еконт и актуален телефон. Когато всичко е попълнено, е нужно само да се изпрати формуляра чрез бутон "Подайте". В случай, че са ни нужни допълнително данни, ние ще се свържем с Вас.

Как да направите поръчка през сайта (за един или повече артикули)?

Избирате си продукт/и, селектирайте желания от Вас размер и количество и го добавяте в кошницата чрез бутона "Купи". По този начин продуктът/продуктите ще се добави/ят във Вашата кошница (горе в десен ъгъл). Можете да разгледате добавените продукти чрез бутона "Виж кошницата" или да преминете директно към попълване на данни за поръчка чрез бутона "Към поръчка". Необходимо е да попълните данните за доставка: имена, е-мейл, телефон, населено място, адрес или офис на Еконт.

! За по-малки населени места препоръчваме да попълните и кода на населеното място.

Адрес на плащане е необходим за попълване само в случай на плащане с дебита или кредитна карта.

Следваща стъпка е избор на Начин на доставка. Там автоматично е избрана "Безплатна доставка с Еконт Експрес".

Последна стъпка е Начин на плащане, където можете да изберете най-удобния за Вас начин за разплащане на поръчката Ви.

В полето най-долу можете да добавите указания към поръчката си (в случай, че имате такива).

След попълване на необходимите данни за доставка, натиснете бутона "Към потвърждение". Ще бъдете прехвърлени към последната страница, където можете да огледате окончателно поръчката си и да я потвърдите чрез бутона "Потвърди".

След завършване на поръчка, Bysshee.com ще изпрати потвърждение на поръчката по е-мейл. За да бъде окончателно потвърдена поръчката, е необходимо да се свържем с Вас по телефона, затова се уверете, че посоченият номер е актуален и вярно изписан.

Поръчки се приемат 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.

Поръчки, направени до 16 часа, се обработват и изпращат на същия работен ден и се доставят до 18 часа на следващия работен ден.

Поръчки, направени след 16 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден, с доставка 1 работен ден.

Поръчки, направени в събота, неделя или празнични дни, се обработват и изпращат на първия работен ден, с доставка 1 работен ден.

За поръчки от чужбина използвайте нашите онлайн магазини Bysshee.co.uk за доставки в целия свят.


ДОСТАВКА

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ!

След потвърждение на поръчката по телефон, Bysshee.com изпраща уведомителен е-мейл към потребителя, че поръчката е потвърдена и подлежи на изпращане с куриерска фирма Еконт Експрес.

Доставките се извършват за 1 работен ден с часове за разнос между 9:00 и 18:00 часа до адрес на клиента, или между 9:00 и 18:00 часа в офис на Еконт Експрес.

Доставки в неделя и празнични дни не се извършват.

Доставката до всяка точка на България е безплатна.

Bysshee.com предоставя на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.

В случай на отказ на пратката след опция за преглед и тест, разходите по връщането на стоката, са за сметка на Bysshee.com

Ако потребителят желае да му бъде изпратена заместваща пратка с друг размер от същия артикул или друг артикул, разходите по втората пратка са за сметка на Bysshee.com. Втората пратка също подлежи на преглед и тест, като разходите по връщането на стоката, остават за сметка на Bysshee.com

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са за сметка на Bysshee.com

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне, Bysshee.com поема разходите по връщане на пратката, в случай, че тя е изпратена като пощенска пратка от офис на Еконт Експрес. Ако потребителят реши да я върне от адрес, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).

В случай, че доставеният артикул е дефектен, Bysshee.com поема разходите за доставка в двете посоки. 

ДОСТАВКА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

В случай, че желаете доставка извън България, можете да използвате за поръчка нашите онлайн магазини Bysshee.co.uk за доставки в целия свят, където автоматично се начислява точна цена за доставка до вашата държава или да направите поръчка през Bysshee.com, като изберете произволен адрес в България, след което ние ще се свържем с вас за да ви дадем точна цена за доставка до вашата държава (ако вече сте платили онлайн, разликата в цената за доставка се доплаща допълнително).

Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете на живо в чата (в долния десен ъгъл на сайта) или да се свържете с нас по някои от следните начини:

Имейл: office@Bysshee.com

Мобилни телефони:

+359 882 09 88 99

+359 882 05 39 59

Стационарен:

+359 82 555 331

Факс: 

+359 884 88 66 81