Смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-безопасните условия за онлайн пазаруване, и то не на българския пазар, а на СВЕТОВНО НИВО!


И това съвсем не са празни приказки.


Сега ще разбереш защо...


Бутик Bysshee предлага изцяло собствени модели, произведени в Русе (знаеш, че тук е Мека на шивашката индустрия дори и на световно-известни марки).


Артикулите са изработени от най-висококачествени платове, допълнени с аксесоари и елементи, внос от Тайланд, Сингапур, Канада и САЩ.


Всеки артикул, публикуван в нашия онлайн магазин, е наличен на склад и се изпраща към теб ВЕДНАГА след  поръчка.  

Доставя се в рамките на 1 работен ден.


Да, ако днес направиш заявка при нас, утре сутрин твоята пратка ще бъде доставена. Без чакане!


Какво по-хубаво от това:)


Нашите артикули се изпращат към теб с БЕЗПЛАТНА доставка до където си пожелаеш, при това с опция за преглед и тест преди заплащане.


Можеш да видиш и пробваш, а ако не харесаш покупката си на живо (в което много се съмняваме!), можеш просто да я откажеш.


Ние няма да се сърдим и дори ще заплатим разходите по връщането на пратката.


И това не е всичко!!


НЕОГРАНИЧЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА, ИЗЦЯЛО ЗА НАША СМЕТКА.


Точно така!


Правилно прочете!

Ако не си доволна от покупката си и решиш да я върнеш, ние ще я приемем обратно, независимо дали е минал ден,  година или повече и ще възстановим сумата, която си заплатила за нея. При това, ще поемем доставката до нас и ще заплатим с наложен платеж, като ти си получаваш парите до 1 работен ден след връщане. 


Не е ли страхотно?


Ако размерът, който си заявила, не е паснал или не си харесала покупката си, но желаеш  да я замениш с друга, ние ще поемем изцяло разходите по замяната в двете посоки.


Не рискуваш нищо!


Имаш притеснения относно материалите или размерите?


Снимковият материал и описанието на нашите продукти са внимателно подготвени и дават максимална информация за всеки продукт. А ако имаш колебания по отнoшение на размера, можеш да използваш нашата „досадно” подробна таблица с размери


Няма начин да останеш подведена!


Ако въпреки всичко това, имаш нужда от допълнителна информация или съвет, ние ще те посрещнем с приятелско отношение, винаги готови да ти съдействаме в намирането на най-подходящия артикул от нашия онлайн магазин.


Със сигурност вече си казваш, че толкова безрискови условия за пазаруване ще струват скъпо за клиента. При нас обаче не е така!


Убеди се сама!


Посети нашия магазин! Хващаме се на бас с теб, че ще си харесаш много неща:)