media

Видоизменението на модата в последните години е осезаемо.

Множеството ѝ изменения и трансформации я скулптурираха в една нова форма, много по-различна от тази, която помним от преди едно или дори две десетилетия.

Открехвайки гардеробите на своите майки или баби, можем да намерим модни изкушения от далечното минало, които по качество на материали и платове не могат да се съпоставят с дрехите на днешното време.

С непроменени характеристики десетилетия наред, при това носени многократно през годините, тези дрехи излъчват класа и се отличават от съвременните само с един поглед.

В противоположност, отваряйки вратите на настоящия гардероб, е все по-трудно да намерим дреха, която да престоява там от повече от 2-3 години. Изпълнен с количество, лишен от качество, гардеробът на днешното време губи истинското си съдържание и ни кара да го обновяваме буквално ежемесечно. Там винаги нещо липсва, а дрехите стремително ни омръзват.

Препълнен с необосновани покупки, в него рядко намираме дрехи, в които сме трайно „влюбени“ и твърдо убедени, че ще носим завинаги.

Точно тази носталгия по качествената мода и класическите непреходни визии ни вдъхнови и разпали непоколебимо.

Непреклонни пред дрехите – еднодневки, искаме марката Bysshee да се превърне в синоним на отличително качество, дрехите ни да бъдат „must-have”артикули с истински висока стойност в твоето ежедневие, твоята модна „константа“- непроменяема, постоянна.

Класически, практични, удобни.

 

Сподели с нас...

От кое модно поколение си ти?

Какво помниш и какво ти липсва от модата от преди години?

 

 

  • Oct 01, 2018
  • text_category: Bysshee
  • text_comments: 0
text_comments: 0

text_no_comments

text_leave_reply

text_required_info*